Implementer solceller i jeres CSRD/CSRDD

Kom i gang med CSRD og ESG –

Implementer solceller i jeres CSRD/CSRDD

I disse år præsenterer EU en række lovforslag, der på forskellig vis forpligter virksomheder til bæredygtig omstilling. Lovforslaget indebærer bl.a., at virksomheder i højere grad skal kunne dokumentere og opgøre deres bæredygtige indsatser inden for ESG.

Selvom din virksomhed ikke bliver direkte omfattet af nye lovkrav, vil du i stigende grad opleve, at fx kunder og investorer har brug for dokumentation for dine produkters eller din virksomheds bæredygtighed. Det er derfor en god idé, at du allerede nu starter med at opgøre og dokumentere dine bæredygtige indsatser og ESG-nøgletal, så du er på forkant med kravene. Formålet med de nye initiativer er bl.a. at det skal være med til at sikre at investeringer og kapital i højere grad til de mest bæredygtige virksomheder.

Du bør være opmærksom på, at der kan være andre lovkrav end dem der nævnes på denne side, der kan gælde for din virksomhed, fx branche- eller sektorspecifik lovgivning

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.