Handelsbetingelser hos Solcelle Gruppen A/S
 1. Vurdering af Tagstyrke: Det er kundens ansvar at sikre, at taget, hvor solcelleanlægget skal installeres, er tilstrækkeligt stærkt til at bære vægten og belastningen fra solcellepanelerne. Før installationen påbegyndes, skal kunden indhente en professionel ingeniørvurdering for at bekræfte tagets bæreevne.

 2. Ingredienser til Tagstyrkelse: Hvis ingeniørvurderingen kræver styrkelse af taget, er det kundens ansvar at udføre eventuelle nødvendige forstærkninger og opgraderinger af tagstrukturen i overensstemmelse med de anbefalinger, der er fremsat af ingeniøren.

 3. Ansvar for Skader: Kunden er ansvarlig for eventuelle skader på taget eller bygningen som følge af installation, vedligeholdelse eller drift af solcelleanlægget. Kunden skal også sørge for, at alle nødvendige forsikringer er på plads for at dække potentielle skader.

 4. Leverandørens Krav: Leverandøren kan kræve dokumentation for tagets styrkevurdering og eventuelle forstærkningsarbejder, inden installationen påbegyndes. Leverandøren forbeholder sig retten til at udsætte eller afbryde installationen, hvis de nødvendige foranstaltninger ikke er blevet truffet.

 5. Tilsyn og Godkendelse: Efter tagets forstærkning, hvis det er nødvendigt, skal kunden lade en professionel ingeniør foretage en endelig inspektion og godkendelse af tagstrukturen, inden solcelleanlægget installeres.

 6. Indemnifikation: Kunden skal indemnisere og holde leverandøren skadesløs mod eventuelle krav, tab eller skader, der opstår som følge af manglende overholdelse af kravene om tagstyrke og eventuelle skader forårsaget af utilstrækkelig tagstyrke.

 7. Konfliktløsning: Enhver tvist, der opstår som følge af spørgsmål om tagstyrke eller ansvar, skal løses i overensstemmelse med de konfliktløsningsmekanismer, der er fastsat i den samlede kontrakt mellem kunden og leverandøren.

Udvidet udgave

Generelle oplysninger

 

Solcelle Gruppen A/S

Sindalvej 6

2610 Rødovre

CVR nr.: 43730495

Telefon: 30406969

Email: info@solcellegruppen.dk

 

Priser

 

Hos Solcelle Gruppen A/S er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

 

Solcelle Gruppen A/S modtager betaling med Bankoverførsel/Straksoverførsel. Varen afsendes første bankdag efter betaling er modtaget. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

 

Solcelle Gruppen A/S tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. (Ordre afsendes alle hverdage)

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 1000 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord, Danske Fragtmænd eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste fragtcentral, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-5 hverdage efter betaling, medmindre andet mailes til dig.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Køb foretaget telefonisk eller på vores webshop

 • Det er kundens ansvar ved køb, om tagkonstruktionen kan holde. (Vi anbefaler altid en vægtberegning ved proffesionelt firma).
 • Om tagbeklædningen er egnet til et solcelleanlæg er kundens vurdering og ansvar.
 • Om servitutter, lokalplaner eller andre regler er overholdt ved montage er kunden ansvar.
 • Det er kundens ansvar at kontrollere om nettilslutning er mulig på kundens adresse. (Vi anbefaler altid en ’’forhåndsgodkendelse’’ ved kundens netselskab inden bestilling).
 • Solcelle Gruppen A/S er ikke ansvarlige for montage, installation, idriftsættelse eller tilmelding. (Vi henviser dog gerne til vore gode samarbejdspartnere).
 • Solcelle Gruppen A/S kan ikke stilles til ansvar for, hvorvidt et anlæg har produceret nok, i forhold til kundens ønske. Dertil nævnes udefrakommende faktorer bl.a. vejr, rengøring og vedligehold af paneler.
 • Solcelle Gruppen A/S kan ikke stilles til ansvar, for tabt produktion ved nedbrud på anlægget.

 

Reklamationsret

 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Solcelle Gruppen A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varene til:

Solcelle Gruppen A/S

Sindalvej 6

2610 Rødovre

Der modtages ikke forsendelser pr. Efterkrav uden forudgående aftale.

 

Refusion

 

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

 

 

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@solcellegruppen.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Solcelle Gruppen A/S

Sindalvej 6

2610 Rødovre

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. Dette omhandler fx. Montage af anlæg

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

 

Returnering

 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Afhentning på vort lager

 

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter på vort lager. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk på vores adresse. Hvis varen afhentes fra vort lager, så gælder samme vilkår, som når du handler på vores webshop.

 

Persondatapolitik

 

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn

Fødsels dato (Ved tilmelding af elproducerende anlæg)

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Solcelle Gruppen A/S. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@solcellegruppen.dk