Handelsbetingelser hos Solcelle Gruppen A/S
 1. Vurdering af tagets styrke: Det er kundens ansvar at sikre, at taget, hvor solcelleanlægget skal installeres, er tilstrækkeligt stærkt til at bære vægten og belastningen fra solcellepanelerne. Før installationen påbegyndes, skal kunden indhente en professionel ingeniør vurdering for at bekræfte tagets bæreevne.

   

 2. Ingeniør vurdering til tagets styrkelse: Hvis ingeniøren vurderinger kræver styrkelse af taget, er det kundens ansvar at udføre eventuelle nødvendige forstærkninger og opgraderinger af træstrukturen i overensstemmelse med de anbefalinger, der er fremsat af ingeniøren.

   

 3. Ansvar for skader: Kunden er ansvarlig for eventuelle skader på taget eller bygningen som følge af installation, vedligeholdelse eller drift af solcelleanlægget. Kunden skal også sørge for, at alle nødvendige forsikringer er på plads for at dække potentielle skader.

   

 4. Leverandørens krav: Leverandøren kan kræve dokumentation for tagets styrkevurdering og eventuelle forstærknings arbejde, inden installationen påbegyndes. Leverandøren forbeholder sig retten til at udsætte eller afbryde installationen, hvis de nødvendige foranstaltninger ikke er blevet truffet.

   

 5. Tilsyn og godkendelse: Efter tagets forstærkning, hvis det er nødvendigt, skal kunden lade en professionel ingeniør foretage en endelig inspektion og godkendelse af tag strukturen, inden solcelleanlægget installeres.

   

 6. Kunde: Kunden skal tjekke op på tagets styrke og kan ikke holde leverandøren skadesløs mod eventuelle krav, tab eller skader, der opstår som følge af manglende overholdelse af kravene om tag styrke og eventuelle skader forårsaget af utilstrækkelig tag styrke.

   

 7. Konfliktløsning: Enhver tvist, der opstår som følge af spørgsmål om tag, styrke eller ansvar, skal løses i overensstemmelse med de konfliktløsningsmekanismer, der er fastsat i den samlede kontrakt mellem kunden og leverandøren.

   

 

Generelle oplysninger

Solcelle Gruppen A/S

Sindalvej 6

2610 Rødovre

CVR nr.: 43730495

Telefon: 30406969

Email: info@solcellegruppen.dk

 Udvidet udgave

Priser

Hos Solcelle Gruppen A/S er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre på priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Solcelle Gruppen A/S modtager betaling med Bankoverførsel/Straksoverførsel, Apple pay, google pay, Mastercard og Visa. Varen afsendes første bankdag efter betaling er modtaget eller hvis andet er aftalt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Solcelle Gruppen A/S tilstræber at sende ordrer indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes den næste hverdag. (Ordre afsendes kun hverdage) 

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 1000 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. 

Aftale angående gratis levering forbeholder vi os retten til at udsætte afsendingen med 5 hverdage grundet logistisk mæssig årsager

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. 

Dine varer sendes med Post Nord, Danske Fragtmænd, gls eller Solcelle Gruppens egen lastbiler.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste fragtcentral, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-5 hverdage efter betaling, medmindre andet mail sendes til dig.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Køb foretaget telefonisk eller på vores webshop

 • Det er kundens ansvar ved køb, om tagkonstruktionen kan holde. (Vi anbefaler altid en vægtberegning ved professionelt firma).
 • Om tagbeklædningen er egnet til et solcelleanlæg, er kundens vurdering og ansvar.
 • Om servitutter, lokalplaner eller andre regler er overholdt ved montage, er kunden ansvar.
 • Det er kundens ansvar at kontrollere om nettilslutning er mulig på kundens adresse. (Vi anbefaler altid en ’’forhåndsgodkendelse’’ ved kundens netselskab inden bestilling).
 • Solcelle Gruppen A/S er ikke ansvarlig for montage, installation, idriftsættelse eller tilmelding. (Vi henviser dog gerne til vores gode samarbejdspartnere).
 • Solcelle Gruppen A/S kan ikke stilles til ansvar for, hvorvidt et anlæg har produceret nok, i forhold til kundens ønske. Dertil nævnes udefrakommende faktorer bl.a. vejr, rengøring og vedligehold af paneler.
 • Solcelle Gruppen A/S kan ikke stilles til ansvar for tabt produktion ved nedbrud på anlægget.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Solcelle Gruppen A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varerne til:

Solcelle Gruppen A/S

Sindalvej 6

2610 Rødovre

Der modtages ikke forsendelser pr. efter krav uden forudgående aftale.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Kunderne har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret ved aftaler om varer og tjenesteydelser, som er indgået ved fjernsalg eller uden for den erhvervsdrivendes forretningssted (Webshop) – I henholdsvis til forbrugeraftaleloven

Perioden regnes fra den dag,

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del, en fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale om levering af varer, der består af flere partier/dele.

Returnerings omkostningerne skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnering levere de ønskede varer retur. 

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@solcellegruppen.dk og indeholde utvetydig erklæring med vores standardfortrydelsesformular. (her) I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Returneres varen uden en utvetydig erklæring. Så forbeholder Solcelle Gruppen retten til at afvise tilbagebetaling. Her anbefaler vi også at man bruger vores standardfortrydelsesformular sammen med det returnerede vare

Standard fortrydelse formular

Varer returneres til vores hovedlager: 

Solcelle Gruppen A/S

Snaremosevej 61

7000 Fredericia 

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. Dette omhandler fx. Montage af anlæg
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

 • Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
 • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 • Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. 

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os returneret.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi anbefalder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbet refunderingen, indtil vi har modtaget varen retur. Solcellegruppen skal have mulighed for at se varen stand ud, inden vi tilbagebetaler beløbet. 

Afhentning på vort lager

På vores webshop er det muligt at afhente vores produkter på vort lager. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk på vores adresse. Hvis varen afhentes fra vort lager, så gælder samme vilkår, som når du handler på vores webshop.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 • Navn
 • Fødselsdato (Ved tilmelding af elproducerende anlæg)
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Solcelle Gruppen A/S. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Generelle vilkår og betingelser for rabatkoder

Følgende generelle vilkår og betingelser gælder for rabatkoder, der anvendes på Solcellegruppen.dk, medmindre andet er angivet:
 • Rabatkoder kan kun anvendes én gang
 • Rabatkoder kan ikke anvendes i kombination med andre rabatkoder. Kun en rabatkode per bestilling.
 • Der er ikke gratis levering ved brug af rabatkode
 • Rabatkoder gælder ikke for følgende varemærker eller produktkategorier:
 • Produkter fra AEG
 • Allerede nedsatte vare
 • Laveste ordreværdi, gyldighedsdato og eventuelle afvigelser fra de generelle vilkår og betingelser meddeles individuelt for hver rabatkode.
 • Der er ikke gratis levering ved brug af rabatkode

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klage Løsning

 • Carl Jacobsens Vej 35
 • 2500 Valby

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@solcellegruppen.dk

 Sidst opdateret: 27-02-2024