Kom i gang med CSRD, CSRDD og ESG. 

I disse år præsenterer EU en række lovforslag, der på forskellig vis forpligter virksomheder til bæredygtig omstilling. Lovforslaget indebærer bl.a., at virksomheder i højere grad skal kunne dokumentere og opgøre deres bæredygtige indsatser inden for ESG.

LÆs hvordan solceller kan hjælpe på din Rapport
Focus on your business

CSRD & CSRDD – Virksomheders rapportering om bæredygtighed i årsrapporten

Selvom din virksomhed ikke bliver direkte omfattet af nye lovkrav, vil du i stigende grad opleve, at fx kunder og investorer har brug for dokumentation for dine produkters eller din virksomheds bæredygtighed.

Læs mere om CSRD og CSRDD
Enhanced reports

Taksonomi Forordningen – Ny klassifikation af bæredygtige økonomiske aktiviteter

Taksonomi Forordningen er et nyt klassifikationssystem, der definerer, hvornår en økonomisk aktivitet, fx en investering, kan karakteriseres som miljømæssigt bæredygtig. Dette gøres ud fra seks klima- og miljømål, der er defineret i forordningen.

Læs mere om taksonomi Forordningen
Solceller + dokumentation = Bedre årsrapport

Implementeringen af solceller i din CSRD

Som en del af CSRD vil virksomheder, der integrerer solceller, blive forpligtet til at rapportere om deres indsatser inden for miljømæssig bæredygtighed. Dette omfatter oplysninger om energiforbrug, CO2-reduktion og brugen af vedvarende energikilder som solenergi.

Læs mere omkring solceller i jeres Rapport

Work with the best

Søren Liedberg

Direktør Søren er solcelle gruppens helt egen frontfigur. I dag dækker han over store projekter, samt hele sjælland. Søren har på skulderen også et større elektriker virksomhed placeret i Rødovre. 

Jack Krems

Jack Krems er Solcelle Gruppens tekniske Chef. Med mere end 800 installeret anlæg fordelt i riget kan vi sikre at alt bliver lavet ordentligt første gang.

Kim Christensen

Produktchef, indkøbschef og salgschef. Kært barn har mange titler. Derfor vil i også være i kontakt med Kim når det gælder, hvilke solceller og inverter der passer bedst efter jeres behov. 

Let’s work together

Vi sidder klar med energiberegninger, energibesparelser, CO2 beregninger og økonomiberegninger, med andre ord vi er klar til at integrere solcelleanlæg i jeres årsrapport!