AEG ABC

Nye solcellepaneler med markedets bedste garanti

Med bemærkelsesværdig 40-års produkt- og 40 lineær ydelsesgaranti.

Solcelle Gruppen A/S, er den officielle leverandør af AEG solcellemoduler, invertere og opbevaringsløsninger i Danmark, og kan nu annoncerer nye garantibetingelser for alle AEG solcellemodulserier –

“Vores mål er at gøre arbejdet lettere for distributører og installatører. Vi gør det ved at tilbyde produkter med den højeste kvalitetsstandarder og bærer et brand, som slutkunderne stoler meget på, og ved at bakke dette op med brancheførende garantier for ekstra ro i sindet” 

Produkt Chef – Kim Christensen

En god nytårsstart for alle distributører, installatører og slutbrugere med fokus på pålidelighed for deres solinstallation. Nu lanceres de nyligt introducerede glasglassolcellemoduler med BC (Back-Contact) teknologi med en bemærkelsesværdig 40-års produkt- og 40 lineær ydelsesgaranti.

Ud over fremskridtene inden for solcellemoduler afrunder den elegante og kraftfulde AEG-inverter- og batteriserie AEG-konceptet “one home-one brand” og leverer omfattende energiløsninger til husholdninger og virksomheder.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.