Mød os på HI Tech – Messe i Herning!

HI Tech & Industry Scandinavia.

Kom og mød holdet bag Solcelle Gruppen og hør hvordan vi positionerer os fra konkurrenterne. Kig med bag kulissen og få historien hvorfor Solcelle Gruppen startede! 

For os repræsenterer solceller en bæredygtig og miljøvenlig energikilde. Solceller udnytter solens stråler til at producere elektricitet uden at udlede skadelige emissioner. Dette tiltaler personer, der er bekymrede for miljøet og ønsker at bidrage til en grønnere fremtid. Solcelleanlæg kan hjælpe husstande og virksomheder med at reducere deres energiomkostninger betydeligt over tid. 

Solcelleteknologi udvikler sig konstant, og der er altid spændende fremskridt at opdage på dette område. Et besøg hos os giver et indblik i, hvad vi stiller af krav til vores leverandører og hvordan vores krav omkring en bæredygtig produktion skaber en bedre fremtid for hele branchen. På HI messen kan man få indsigt i de nyeste solcelleteknologier, effektivitetsforbedringer og innovationer i branchen.

Solcelleanlæg kan skræddersys til forskellige behov og skalaer. Dette gør det interessant for både private boligejere og store industrier. Vi rådgiver gerne om forskellige installationsmuligheder og hvordan vi kan tilpasse solceller til jeres specifikke krav. 

Vores solceller bliver brugt som lokale energiløsninger på forskellige projekter f.eks. på gymnasier. Vi tager del i samfundsdeltagelse og i den lokale økonomi. Vi ønsker aktivt at skabe en bæredygtighedskultur. 

Bliv en del af den kultur, hvor vi fremmer en bedre langsigtet økonomi og en grønnere profil.

Har man ikke mulighed for at komme til HI Tech & Industry Scandinavia Messe. Kan man komme, at besøge os i Trekantsområdet på Snaremosevej 61, 7000 Fredericia

Solcelle Gruppen A/S

LÆs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.