Kan man selv installere sit solcelle anlæg?

Det er muligt for en person at montere solceller på deres eget tag, men det kræver en vis viden og erfaring med elektrisk installation og bygningskonstruktion. Det er også vigtigt at sørge for, at installationen overholder lokale bygnings- og elektriske love og bestemmelser.

Det anbefales at få professionel hjælp til at designe og installere et solcelleanlæg, da det kan være en kompleks proces at sikre, at det er korrekt dimensioneret og installeret for at opnå den maksimale effektivitet og sikkerhed. En professionel vil også kunne hjælpe med at sørge for at installationen er i overensstemmelse med lokale love og bestemmelser og kan hjælpe med at søge eventuelle incentiv- og støtteprogrammer.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at solcelleanlæg er tungt, og at en korrekt installation kræver et solidt og bæredygtigt tag, så det er vigtigt at undersøge dette inden installationen starter.

Når du handler med Solcelle Gruppen A/S, får du gavn af vores viden. Vores teknisk ansvarlige Jack har monteret over 500 solcelle anlæg siden 2011. Og kan guide dig gennem montage arbejdet. Vi har dog også et landsdækkende team af samarbejdspartnere, som gerne klare montagen for dig.

Husk at selve installationen af inverter SKAL udføres af en Aut. Installatør (Hvilket vi har i ejerkredsen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.